#hantaran

Rantai Tangan Coco Emas baru 916 RM235/gram 👉🏻 Whatsapps www.wasap.my/+60182944799 or www.wasap.my/+60183551340 👈🏻 . KEDAI EMAS TAMU GOLD 📌LOKASI KAMI DI TAMU HOTEL & SUITE, KAMPUNG BHARU, KL . #stokfebruari #freeupah #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #tamugold #emasmurah #hotselling #instadaily #instafashion #hantaran #hadiah #wanita #kahwin #lelaki #hadiahharijadi #hadiahanniversary #belimurah #cincinmerisik


0💬Normal

Seneng banget dapet foto n video dr clientku Jepara mba Deby dan mas Akhmad.. mahar pilihan mereka masjid 4d super exclusive golden purple💜💛 ulala manjah emang yaah harga masih 2,5juta doang g naik! ayo cepet order skg, biar acara kalian lengkap & terkenang indah🌞😍💛💙 Thankyou for trusting #bellemagandashop 🎀 “We make your engagement & wedding day more precious.👰🏻💞🤵🏻” . ---------------------------------------------------------- Contact ONLY : ☎WA 085648838389 Alamat rumah Janjian Via WHATSAPP✨ ————————— 🌸Jasa hias aja box dr client : 85K/box 🌸Price sewa & hias bellemaganda : 125rb/box (4 pilihan box -> classic golden white, maroon gold, silver shabby, royal navy ->> box dan seluruh aksesoris sewa jadi nanti dikembalikan) 🌸Sewa Box wonderland rustic baru 150K/box 🌸Beli : 375k / box termasuk box kaca dan sluruh aksesoris jadi milik pengantin 🌸Mahar : start 550k tergantung model, cek highlight/WA utk melihat contoh 🔥🔥Ada Paket DISKON seserahan & mahar chat WA ya🔥🔥 . #weddingsmg #weddingsemarang #semaranghits #seserahanmurah #seserahansemarang #seserahan #seserahansmg #seserahansemarangmurah #hantaran #hantaransemarang #hantaranmurah #hantaransmg #hantaransemarangmurah #maharsemarang #maharsemarangmurah #jasahiasseserahan #jasahiashantaran #seserahanmewah #hantaranmewah #weddingsmg #weddingsemarang #semarangwedding #semaranghits #maharakrilik #vendorweddingsemarang #semarangwedding #semarangweddingvendor #maharunik #maharpengantin


0💬Normal

Assalamualaikum Ramadan tiba Ramadan tiba Marhaban ya Ramadan Ramai susah hati tak dapat kelyar nak buat persediaan bulan Ramadan. Jangan risau #dudukrumah diam2. Buat aktiviti bersama keluarga. Biar kak Laili uruskan segala urusan #shoppingonline korang. Klik link kat bio untuk tempahan Atau WhatsApp di 6011 1329 3826 6011 1329 3826 6011 1329 3826 Promosi istimewa Ramadan. Belu banyak, beli jimat #telekungcantik #telekungborong #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungpremium #telekungmalaysia #telekungsolat #telekunghaji #telekungumrah #telekung #hantaran #umrah #haji #aleenaperintis #hantaran #telekungtraveleena #aleenaprayerwear #telekungcantik #telekungpastel #telekungaleena #telekungaleenapuncakalam #aleenalovers #aleenaperintis #telekungraya #koleksiperibadi #telekungwarna #sayangimalaysiaku #uitmpuncakalam #puncakalamresident #dudukrumah #perintahkawalanpergerakan #digitaltaabih


0💬Normal

Assalamualaikum sobat @shennourstore 🤗 -- Yeay akhirnya Sashee ngeluarin motif baru 😍 kalo Raya Series aja udah mulai diproduksi, itu tandanya bentar lagi lebaran yeaaay. Yuk yang bingung mau kasih kado apa buat saudara pas lebaran, kaos kaki Sashee cocok niih jadi kado lebaran tahun ini 😁 Jangan lupa belinya di @shennourstore yaaa 😉 ------------- Langsung klik link di bio yaaa team cuan 😉😁 --------------------------------- Order & more info : Please contact us via : WA +6281220055561 DM -- 🚚 pengiriman setiap hari -- 🐘 Happy shopping 🐘 #makeuptutorialvideo #makeupkorea #tasyafarasya #kaoskakiwanita #sashee #sasheebandung #kaoskakiwudhu #kaoskakimotif #kaoskakiumroh #likeforfollowers #kaoskakijempol #kaoskakianakmurah #grosirkaoskaki #agenkaoskakisashee #videoanimasipernikahan #hantaran #hadiahwisuda #socks #kaoskakisasheepusat #hijabootd #modeling #jualanonline #rachelvennya #fashionnagitaslavina #kadopernikahan #kadowisuda #lamaran #kebayamodern #jualkaoskakimurah #dalgonacoffee @shennourstore


0💬Normal

Assalamualaikum sobat @shennourstore 🤗 -- Yeay akhirnya Sashee ngeluarin motif baru 😍 kalo Raya Series aja udah mulai diproduksi, itu tandanya bentar lagi lebaran yeaaay. Yuk yang bingung mau kasih kado apa buat saudara pas lebaran, kaos kaki Sashee cocok niih jadi kado lebaran tahun ini 😁 Jangan lupa belinya di @shennourstore yaaa 😉 ------------- Langsung klik link di bio yaaa team cuan 😉😁 --------------------------------- Order & more info : Please contact us via : WA +6281220055561 DM -- 🚚 pengiriman setiap hari -- 🐘 Happy shopping 🐘 #makeuptutorialvideo #makeupkorea #tasyafarasya #kaoskakiwanita #sashee #sasheebandung #kaoskakiwudhu #kaoskakimotif #kaoskakiumroh #likeforfollowers #kaoskakijempol #kaoskakianakmurah #grosirkaoskaki #agenkaoskakisashee #videoanimasipernikahan #hantaran #hadiahwisuda #socks #kaoskakisasheepusat #hijabootd #modeling #jualanonline #rachelvennya #fashionnagitaslavina #kadopernikahan #kadowisuda #lamaran #kebayamodern #jualkaoskakimurah #dalgonacoffee @shennourstore


0💬Normal

.f Emas Korea Tiada cop 9l6 ✖ . Gelang tangan dewasa / kanak-kanak Lebar 0.9cm Panjang 18cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 60 FREE POS MALAYSIA . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #gelangmurah #emaskorea24k #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah #instashop #onlineshopping


0💬Normal

[🥳BERITA HANGAT DI PASARAN GAISS🥳] . ‼️Promo Walldeco Zikir‼️ ‼️Promo Walldeco Zikir‼️ ‼️Promo Walldeco Zikir‼️ . Mari nangis ramai2 tengok harga promo jatuh menjunam teruk gaiss. . Yela. Dari Rm800 Jadi Rm597 Sekarang Rm297 😭😭😭 . Raya pun dah nak dekat (pastikan puasa dulu ye) Boleh la grab dan hias rumah hampa cantik2. . Harga promo sah sehingga 14/4. Selepas habis PKP harga kembali normal balik ya 😣 . Meh Whatsapp 0137250844 laju2 supaya tak ketinggalan barang laku abad ini. . #kayu4u #ukirdesignstudio #casingiphone #frame #wallclock #jamdinding #notebook #bukunota #pendrivekayu #mockupcheque #keychain #walldeco #ringbox #customemade #laserengraving #hadiahmenarik #hadiahmurah #viral #tiktok #hadiahbirthday #suprisebirthday #hadiahcustom #iphonemurah #giftshop #decorumah #hantaran #kotakcincin #hadiahborong #hadiahvip #hadiahbersara


0💬Normal

.f Emas Korea Tiada cop 9l6 ✖ . Gelang tangan dewasa / kanak-kanak Lebar 0.6cm Panjang 18cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 60 FREE POS MALAYSIA . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #gelangmurah #emaskorea24k #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah #instashop #onlineshopping


0💬Normal

Puasa puasa puasa. Eh sedar tak sedar Ramadan semakin menghampiri. Dah berapa lama tak tukar telekung. Wasap kak Laili untuk dapatkan telekung baru seisi keluarga. Klik link kat bio Atau WhatsApp di 6011 1329 3826 6011 1329 3826 6011 1329 3826 TELEKUNG PASTELEENA DETAILS: 🌷Material 100% high quqlity polyester crepe. 🌷Sulaman simple tapi sangat ekslusif. 🌷Ukuran adalah free sizd. 🌷Sulaman djkepala kemas, teliti & sangat cantik lagi elegan. 🌷Kain tidak mudah renyuk. 🌷Hujung tali telekung juga dijahit sulam supaya tampak kemas. 🌷Bahagian dagu diperbuat kemas supaya si pemakai lebih selesa semasa solat. Nota: warna telekung mungkin akan nampak berbeza atas sebab setting lighting kamera, laptop @ handphone anda sendiri. Harga tidak termasuk postage/cod. Klik link kat bio @wasap di 6011 1329 3826 6011 1329 3826 6011 1329 3826 #astaghfirullahalazim #telekungcantik #telekungborong #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungpremium #telekungmalaysia #intrend #telekungsolat #telekunghaji #telekungumrah #telekung #hantaran #umrah #haji #aleenaperintis #hantaran #telekungtraveleena #aleenaprayerwear #telekungcantik #telekungpastel #telekungaleena #telekungaleenapuncakalam #aleenalovers #aleenaperintis #telekungraya #koleksiperibadi #telekungwarna #sayangimalaysiaku #uitmpuncakalam #puncakalamresident


0💬Normal

.f Emas Bangkok Tiada cop 9l6 ✖ . Gelang tangan dewasa / kanak-kanak Lebar 1.2cm Panjang 17.5cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 80 FREE POS MALAYSIA . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #gelangmurah #emaskorea24k #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah #instashop #onlineshopping


0💬Normal

sneng bgt dpt foto n video dr clientku Jepara mba Deby dan mas Akhmad.. mahar pilihan mereka masjid 4d super exclusive golden purple💜💛 ulala manjah emang yaah harga masih 2,5juta doang g naik! ayo cepet order skg, biar acara kalian lengkap & terkenang indah🌞😍💛💙 Thankyou for trusting #bellemagandashop 🎀 “We make your engagement & wedding day more precious.👰🏻💞🤵🏻” . ---------------------------------------------------------- Contact ONLY : ☎WA 085648838389 Alamat rumah Janjian Via WHATSAPP✨ ————————— 🌸Jasa hias aja box dr client : 85K/box 🌸Price sewa & hias bellemaganda : 125rb/box (4 pilihan box -> classic golden white, maroon gold, silver shabby, royal navy ->> box dan seluruh aksesoris sewa jadi nanti dikembalikan) 🌸Sewa Box wonderland rustic baru 150K/box 🌸Beli : 375k / box termasuk box kaca dan sluruh aksesoris jadi milik pengantin 🌸Mahar : start 550k tergantung model, cek highlight/WA utk melihat contoh 🔥🔥Ada Paket DISKON seserahan & mahar chat WA ya🔥🔥 . #weddingsmg #weddingsemarang #semaranghits #seserahanmurah #seserahansemarang #seserahan #seserahansmg #seserahansemarangmurah #hantaran #hantaransemarang #hantaranmurah #hantaransmg #hantaransemarangmurah #maharsemarang #maharsemarangmurah #jasahiasseserahan #jasahiashantaran #seserahanmewah #hantaranmewah #weddingsmg #weddingsemarang #semarangwedding #semaranghits #maharakrilik #vendorweddingsemarang #semarangwedding #semarangweddingvendor #maharunik #maharpengantin


0💬Normal

.e Emas Bangkok Ada cop 9l6 ✔ . Gelang tangan dewasa / kanak-kanak Panjang 19cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ✖ . RM 110 FREE POS MALAYSIA FREE KOTAK . Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER . . #gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #gelangmurah #emaskorea24k #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah #instashop #onlineshopping


0💬Normal

Jual perlengkapan Tableware, Caffe, Resto, Catering, dll Please visit and follow our official account @grosirpiringcantik for more stuff Cantik, unik, dan berkualitas yukk cepet di borong Harga Mulai 20rbuan!!!! Order & Stock : 0812 8958 1588 ( wa ) Pesan langsung : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281289581588 ⁣ . . #piringcantik #piringunik #piringkotak #piringsquare #piringmotifbunga #piringpajangan #piringhias #piringgantung #pajanganpiring #hiasanpiring #piringkeramikmurah #walldecor #piringdekor #dekorasipiring #wallplate #kadocantik #kadokeren #kadomurah #kadoultah #kadonatal #kadopernikahan #hantaran #seserahan #bingkisancantik #cinderamatacantik #piringkeramikpamulang #piringkeramiktangerang #piringkeramiksisaekspor


0💬Normal

Jual perlengkapan Tableware, Caffe, Resto, Catering, dll Please visit and follow our official account @grosirpiringcantik for more stuff Cantik, unik, dan berkualitas yukk cepet di borong Harga Mulai 20rbuan!!!! Order & Stock : 0812 8958 1588 ( wa ) Pesan langsung : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281289581588 ⁣ . . #piringcantik #piringunik #piringkotak #piringsquare #piringmotifbunga #piringpajangan #piringhias #piringgantung #pajanganpiring #hiasanpiring #piringkeramikmurah #walldecor #piringdekor #dekorasipiring #wallplate #kadocantik #kadokeren #kadomurah #kadoultah #kadonatal #kadopernikahan #hantaran #seserahan #bingkisancantik #cinderamatacantik #piringkeramikpamulang #piringkeramiktangerang #piringkeramiksisaekspor


0💬Normal

Jual perlengkapan Tableware, Caffe, Resto, Catering, dll Please visit and follow our official account @grosirpiringcantik for more stuff Cantik, unik, dan berkualitas yukk cepet di borong Harga Mulai 20rbuan!!!! Order & Stock : 0812 8958 1588 ( wa ) Pesan langsung : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281289581588 ⁣ . . #piringcantik #piringunik #piringkotak #piringsquare #piringmotifbunga #piringpajangan #piringhias #piringgantung #pajanganpiring #hiasanpiring #piringkeramikmurah #walldecor #piringdekor #dekorasipiring #wallplate #kadocantik #kadokeren #kadomurah #kadoultah #kadonatal #kadopernikahan #hantaran #seserahan #bingkisancantik #cinderamatacantik #piringkeramikpamulang #piringkeramiktangerang #piringkeramiksisaekspor


0💬Normal

Jual perlengkapan Tableware, Caffe, Resto, Catering, dll Please visit and follow our official account @grosirpiringcantik for more stuff Cantik, unik, dan berkualitas yukk cepet di borong Harga Mulai 20rbuan!!!! Order & Stock : 0812 8958 1588 ( wa ) Pesan langsung : https://api.whatsapp.com/send?phone=6281289581588 ⁣ . . #piringcantik #piringunik #piringkotak #piringsquare #piringmotifbunga #piringpajangan #piringhias #piringgantung #pajanganpiring #hiasanpiring #piringkeramikmurah #walldecor #piringdekor #dekorasipiring #wallplate #kadocantik #kadokeren #kadomurah #kadoultah #kadonatal #kadopernikahan #hantaran #seserahan #bingkisancantik #cinderamatacantik #piringkeramikpamulang #piringkeramiktangerang #piringkeramiksisaekspor


0💬Normal

Next Page